mike-tyson

Tyson Fury Bespot Mike Tyson

Tyson Fury Bespot Mike Tyson voor het Prijzen van Francis Ngannou’s Boksvaardigheden

Tyson Fury lijkt zich er niet aan te storen dat Francis Ngannou wordt gesteund door Mike Tyson, voorafgaand aan hun zwaargewicht mega-clash op 28 oktober in Saoedi-Arabië. Voormalig UFC-zwaargewichtkampioen Francis Ngannou zal voor het eerst deelnemen aan een professioneel boksevenement en zal meteen de beste zwaargewichtkampioen van dit tijdperk treffen.

Dat gezegd hebbende, staat de jongste zwaargewichtkampioen aller tijden, Mike Tyson, in de hoek van ‘The Predator’ en op X heeft hij zijn mening gegeven over Ngannou’s boks-kwaliteiten.

Tyson Fury reageerde echter op Mike Tyson en liet zien hoe ‘toewijding’ eruitziet. Tyson Fury plaatste een foto van zichzelf waarop hij de WBC-gordel en de Ring Magazine-titel draagt.

Tyson Fury zal zijn WBC-wereldtitel niet op het spel zetten tegen Francis Ngannou. Daarom zal ‘The Gypsy King’ wereldkampioen blijven, ongeacht de uitkomst van het gevecht. Zijn boksreputatie staat echter wel op het spel.

Zeer weinig MMA-vechters zoals Vitor Belfort of Anderson Silva zijn succesvol geweest tegen professionele boksers. De rest, de meeste van de elite MMA-vechters zoals Conor McGregor, Tyron Woodley, Ben Askren, Nate Diaz en vele anderen, hebben gefaald in bokswedstrijden.

Het blijft afwachten of Francis Ngannou, Tyson Fury kan verslaan. Hij is duidelijk de underdog. Ondanks dat is Ngannou een van de hardste hitters ter wereld.

Fury heeft gevochten tegen enkele van de grootste punchers in het boksen, zoals Deontay Wilder, Dereck Chisora, Dillian Whyte en vele anderen. ‘The Gypsy King’ heeft ze allemaal verslagen. Francis Ngannou moet echt iets briljants doen, anders wordt hij gewoon een ander boksslachtoffer van ‘The Gypsy King’..