paul-danis

Logan Paul vs Dillon Danis op 14 Oktober

Logan Paul gaat op 14 oktober in Manchester, Engeland, boksen tegen MMA-vechter Dillon Danis.

Logan Paul gaat het in een bokswedstrijd opneemt tegen MMA-vechter Dillon Danis op 14 oktober in Manchester, Engeland. Tommy Fury vs. KSI is het andere hoofdevenement van de avond.

Paul heeft slechts één keer professioneel gebokst, in november 2019 verloor hij via een verdeelde beslissing van mede-socialmediaster KSI. In juni 2021 had hij een demonstratiewedstrijd tegen de legendarische Floyd Mayweather Jr., maar daar werd geen winnaar aangewezen.

De 28-jarige was het afgelopen jaar te zien in de WWE en versloeg onlangs Ricochet tijdens WWE SummerSlam in Detroit. Paul’s broer, Jake Paul, is ook professioneel bokser. Hij versloeg voormalig UFC-ster Nate Diaz afgelopen weekend via een unanieme beslissing.

Danis, een 2-0 Bellator MMA-vechter, zal zijn boksdebuut maken. Als voormalige trainingspartner van Conor McGregor heeft Danis een jiu-jitsu zwarte band en is een bekroond grappling-kampioen.

Paul Logan over het aanstaande gevecht: “Bijna twee jaar na het vechten tegen de grootste bokser aller tijden, ben ik enorm enthousiast om op 14 oktober terug te keren naar de boksring voor deze gigantische show,” zei Paul. “Manchester, bereid je voor op een onvergetelijke avond. De wereld heeft gezien wat ik heb gebracht naar de WWE, maar in oktober laat ik iedereen weer zien wat ik in de boksring kan doen.”

Danis voegde toe: “Het kan me niet schelen wat Logan Paul in de WWE heeft gedaan, want in de boksring is het een heel andere wereld. Een wereld van pijn, een wereld waar hij geen controle heeft, en het is mijn wereld, niet de zijne. Op 14 oktober, in Manchester, krijgt Logan Paul klappen.”

Analyse:

Bekijken op eigen risico; op zijn minst zou het entertainend moeten zijn. Maar vergeet niet dat dit een social media/WWE-ster is met bijna geen bokservaring tegen een MMA-vechter zonder bokservaring.

Als dit in een kooi-gevecht was, zou Danis, Logan in een seconde verslaan, maar dat is het niet. Ik heb geen idee of Danis zelfs maar weet hoe hij een stoot moet geven, gezien hij vooral op de mat traint. Ik geef het voordeel aan Paul omdat hij daadwerkelijk heeft gebokst en zich staande hield tegen Mayweather (die niet echt zijn best deed).

Met Fury en KSI ook op de kaart, kan het een leuke avond worden waarbij een social media-ster in de ring wordt afgeslacht. Maar laten we het daarbij houden.