jake-paul-vs-nate-diaz

Jake Paul vs Nate Diaz staredown loopt uit de hand

Jake Paul is de vriend van Jutta Leerdam en een meesterlijke entertainer en provocateur en slaagt er altijd in om onder de huid van zijn tegenstanders te kruipen. Dit was niet anders tijdens de persconferentie en staredown voor zijn aankomende gevecht tegen Nate Diaz, dat natuurlijk weer uit de hand liep.

Diaz lijkt al weken niet zichzelf te zijn voor de camera’s wanneer het gaat over zijn gevecht tegen Jake Paul. Zelfs voordat ze tegenover elkaar moesten staan voor de media, liep het weer mis. Met veel vertoon weigerde hij naast Paul te gaan staan. Natuurlijk wist Paul hier slim op in te spelen door Diaz publiekelijk een denigrerende opmerking te maken, terwijl de camera’s en tientallen ogen op hen gericht hadden.

Ondanks het tumult blijven de vechters zelf rustig. Maar de entourage van vrienden en beveiliging aan beide zijden raakte wel met elkaar in gevecht, zoals te zien is. Het belooft een intens en emotioneel beladen gevecht te worden, wanneer de twee rivalen zaterdag 5 Augustus in de ring staan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *