ronaldo

Seizoen Cristiano Ronaldo dreigt mislukking te worden

Het eerste seizoen van Cristiano Ronaldo in Saoedi-Arabië dreigt uit te lopen op een klinkende mislukking. L’Al Nassr is nu ook in de King Cup uitgeschakeld en nu bestaat er het risico dat de ster-speler geen enkele prijs pakt met zijn club. De Portugees stak trouwens tijdens de wedstrijd zijn frustratie niet onder stoelen of banken.

Cristiano Ronaldo was zwaar aangedaan door de uitschakeling in de beker tegen Al-Nassr. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Jean-David Beauguel, die Al-Wehda naar de finale schoot. Na afloop van de wedstrijd wilde Beauguel graag een praatje maken met Ronaldo, maar dat liep anders dan verwacht.

GR7

Ronaldo leek erg gefrustreerd en kon niet accepteren dat Al-Wehda de finale tegen Al-Hilal zou spelen in plaats van Al-Nassr. Beauguel, die in het verleden nog voor RKC Waalwijk heeft gespeeld, vertelt in een interview met l’Équipe dat hij na de wedstrijd contact zocht met Ronaldo om zijn shirt te vragen en om te vertellen dat hij een grote fan van hem is. Ronaldo schudde echter snel zijn hand en keek hem minachtend aan, zonder echt met hem te praten. Op het veld was Ronaldo ook al vervelend en schreeuwde hij naar zijn medespelers.

Het is begrijpelijk dat Ronaldo gefrustreerd is, omdat het lijkt alsof hij dit seizoen geen prijs zal winnen. De bekerwinst is niet meer mogelijk en na twee wedstrijden zonder overwinning is het winnen van de landstitel een bijzonder lastig verhaal geworden. Zijn reactie na de wedstrijd zal echter niet bijdragen aan zijn populariteit in Saoedi-Arabië.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *