jakepaulvsdiaz

Jake Paul wint gevecht met Nate Diaz

Jake Paul stuurde zaterdagavond in een volgepakte American Airlines Center de MMA-vechter Nate Diaz naar de mat, en won met een unanieme beslissing.

Ondanks het verschil in vechthouding – links tegenover rechts – wist Jake Paul met zijn krachtige vuisten Nate Diaz meerdere malen te raken.

Nate Diaz dacht dat, bij zijn professionele boksdebuut, het in zijn voordeel zou zijn als hij Jake Paul tien ronden in plaats van acht kon laten boksen. Maar in plaats daarvan toonde Paul nogmaals aan waarom MMA-vechters moeite hebben om zich staande te houden in de boksring.

Bijna elke ronde van het gevecht werd door Jake Paul gedomineerd. Dit resulteerde zaterdagavond in Dallas in een duidelijke overwinning met een unanieme beslissing.

Paul’s bokstechniek was te geavanceerd voor Diaz, die het gevecht probeerde te verstoren met een onorthodoxe stijl. Paul had het vermogen om Diaz te pareren en door hem in de eerste ronde flink te doen wankelen en in de vijfde ronde een knockdown te scoren met een linkse hoek.

Diaz had zijn momenten, maar de kracht van Paul was de doorslaggevende factor en zijn conditie liet hem niet in de steek, zelfs niet toen hij voor het eerst in zijn carrière tien ronden bokste.

Er waren momenten waarop Jake bijna werd overmand door vermoeidheid, maar de drang om zijn vierde MMA-vechter aan zijn lijst toe te voegen en het verlies tegen Tommy Fury achter zich te laten, zorgde ervoor dat hij tot het uiterste ging.

“Hij is sterk, heel sterk, en dat weten ze. Ik heb alles gedaan wat nodig was, elke ronde gewonnen, hem neergehaald. Alle eer gaat naar mijn team voor al het harde werk. Iemand verslaan die ik al van kinds af aan volg”, zei Paul, die zijn record verbeterde naar 7-1, met 4 KO’s.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *