conner-mcgregor

Conor McGregor wordt een Netflix-ster

Volgens de voormalige Ultimate Fighting Championship (UFC) kampioen wordt op 17 mei een vierdelige serie over zijn herstel van een ernstige blessure uitgezonden op Netflix. De blessure deed zich voor tijdens zijn derde gevecht met Dustin Poirier, wat een iconisch beeld was van McGregor die zijn interview na het gevecht op de vloer van de Octagon deed. Sindsdien heeft hij niet meer gevochten.

McGregor heeft eerder over het project gesproken en zei in 2021 dat fans de eerste aflevering in januari 2022 konden verwachten. Dat is nooit gebeurd en McGregor gaf zijn meest gedetailleerde updates tot nu toe:

McGregor reageerde op sociale media op een fan over het verpletteren van zijn middenvoetbeenderen tijdens zijn gevecht in 2018 tegen Khabib Nurmagomedov. Hij zei: “Ik heb de middenvoetsbeentjes in mijn voet verpletterd 3 weken voor het khabib-gevecht en heb nog steeds de wandeling gemaakt. Alle verwondingen zijn niet hetzelfde. Je zult het allemaal zien op Netflix Wanneer een ernstige blessure met een hoog percentage van nooit herstel optreedt, het is gewoon niet hetzelfde.”

En McGregor bevestigde dat het een vierdelige serie zou worden en zei: “Serie. Vierde deel. Ik heb zojuist de uitvoerende productie van de eerste aflevering voltooid. Het is meeslepend”

McGregor-Netflix

En hij vervolgde met te zeggen: “Het uitgangspunt van” ik werk niet zo hard als vroeger sinds ik financieel ben geslaagd “zal volledig worden ontkracht. Je zult getuige zijn van krankzinnigheid in wetenschappelijke vorm.

“Deze documentaire komt uit voor mijn volgende gevecht, aflevering 1 van 4. En de volledige 4 komt uit voor mijn Hollywood-debuut in het beruchte ‘roadhouse’. Je staat op het punt om te zien wat er gebeurd hier. En het is niet gratis .”

De aankondiging kwam met een clip van McGregor in het ziekenhuis.

Mei wordt een belangrijke maand voor McGregor, want dan wordt The Ultimate Fighter uitgezonden. Hij diende als coach naast Michael Chandler.