jake-juta

Jake Paul bij Jutta Leerdam in Thialf

In de afgelopen periode kreeg de boksende YouTube-beroemdheid Jake Paul veel aandacht, maar nu ligt de focus op topschaatser Jutta Leerdam die zich opmaakt voor het nieuwe schaatsseizoen. Haar Amerikaanse vriend bezocht haar in Thialf en was onder de indruk van het schaatsniveau.

Eerder deze maand was Leerdam getuige van het boksgala waarin Jake Paul Nate Diaz versloeg middels een unanieme jurybeslissing in Dallas. Vrijdag kwam het moment voor Jake Paul om kennis te maken met de sportwereld van zijn vriendin.

jake-paul

Leerdam, die druk in training is voor het aankomende schaatsseizoen, deelde op Instagram beelden van een verwonderde Jake Paul in Thialf. “Jake is echt gefascineerd”, plaatste Leerdam bij haar Instagram Story, vergezeld van een lachende emoticon en een hartje.

Jake Paul uitte zijn verbazing over de snelheden van de schaatsers in Thialf. “Dit is compleet nieuw voor me. Ze zijn zo razendsnel en lijken enorm te genieten.” Later was ook te zien hoe Jake Paul Leerdam assisteerde tijdens een workout in het fitnessgedeelte van Thialf.