Slot

Trainer Arne Slot blijft bij Feyenoord

Chris Woerts heeft in het progamma Vandaag Inside, aangekondigd dat algemeen directeur Dennis te Kloese en succes-trainer Arne Slot bij Feyenoord blijven, wat supporters van de club zeer verheugd zal maken.

Te Kloese werd benaderd vanuit Mexico, maar hij heeft besloten om trouw te blijven aan Feyenoord. Slot zal volgend seizoen ook aanblijven als trainer van Feyenoord, omdat al zijn wensen zijn ingewilligd. Hij heeft al twee nieuwe spelers aangetrokken en zijn samen bezig met de opbouw voor volgend seizoen, wanneer Feyenoord de Champions League ingaat.

Slot heeft ook overwogen om naar Engeland te gaan, en als trainer in de Premier League aan de slag te gaan maar vanwege het grote aantal ontslagen managers daar heeft hij besloten om bij Feyenoord te blijven.

Middenvelder Kökçü zal op zeker worden verkocht, maar de rest van de selectie blijft ongewijzigd, althans dat is de afspraak. Ook heeft Feyenoord zich al versterkt voor volgend seizoen met onder andere Ramiz Zerrouki van FC Twente. Ook hebben de Rotterdammers een persoonlijk akkoord met Szymanski bereikt. Tevens kan de bewierookte trainer een salarisverhoging tegemoet zien.