feyenoord-doelman-bijlow

Feyenoord-doelman Bijlow wil naar Manchester United

Volgens Voetbal International is er nieuws over de mogelijke transfer van Feyenoord-doelman Justin Bijlow naar Manchester United. Bijlow heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar de Engelse club, maar Feyenoord weigert hieraan mee te werken. In plaats daarvan willen ze het contract van Bijlow verlengen.

Trainer Erik ten Hag van Manchester United is al enige tijd op zoek naar één of twee nieuwe doelmannen. Met de transfervrije David de Gea die naar verwachting de club zal verlaten, is de interesse in Bijlow serieus. John Murtaugh, de Football Director van Manchester United, heeft contact gezocht met Feyenoord en hun interesse kenbaar gemaakt. Dennis te Kloese, de algemeen directeur van Feyenoord, heeft echter vriendelijk laten weten dat Bijlow deze zomer niet te koop is.

Bijlow, die 25 jaar oud is en speelt voor het Nederlands elftal, heeft nog een contract tot medio 2025 bij Feyenoord. De club heeft laten weten dat ze graag langer met Bijlow willen doorgaan en zijn contract willen verbeteren. Naast Manchester United hebben ook enkele andere clubs uit de Premier League en La Liga geïnformeerd naar Bijlow. Ook zij hebben te horen gekregen dat Feyenoord niet zal meewerken aan een transfer.