Mark-van-bommel

van Bommel denkt serieus na bij aanbod Saoedi-Arabië

Mark van Bommel sluit een trainerschap in Saoedi-Arabië niet uit. De huidige hoofdtrainer van Royal Antwerp heeft de aandacht getrokken van Al Shabab. Echter, hij stelt dat er nog geen definitief aanbod is gedaan. “Zodra het aanbod komt, zal ik er serieus over nadenken”, vertelde de 46-jarige Van Bommel aan Het Nieuwsblad. “Het klopt dat ze geïnteresseerd zijn, maar voorlopig is er nog geen aanbod gedaan.”

Nadat Al Shabab vorige week afscheid nam van Marcel Keizer, lijkt de club volgens De Telegraaf nog steeds een voorkeur te hebben voor een Nederlands duo: Van Bommel en Overmars. Interessant is dat Van Bommel onlangs zijn contract bij Antwerp verlengde tot de zomer van 2025.

“Ik heb mijn contract niet zomaar verlengd”, benadrukte Van Bommel. “Ik voel me hier goed. We hebben een sterke seizoensstart en de Champions League staat voor de deur. Dit is een geweldige uitdaging.” Bij Antwerp, waar hij aan zijn tweede seizoen bezig is, behaalde Van Bommel zowel de landstitel als de nationale beker. Dit seizoen won hij al de Belgische supercup en kwalificeerde hij de club voor het eerst voor de Champions League.

Voor Van Bommel is Antwerp zijn derde club als hoofdtrainer. Na een begin bij PSV in 2018 en een korte periode bij VfL Wolfsburg, bevindt hij zich nu in België. Daar werkt hij nauw samen met Overmars. Samen hebben ze diverse Nederlandse spelers naar Antwerp gehaald, zoals Owen Wijndal, Jurgen Ekkelenkamp en Vincent Janssen.