sadiomane

Sadio Mané naar Al-Nassr

Sadio Mané, de dynamische aanvaller, heeft eindelijk zijn langverwachte transfer naar Saoedi-Arabië afgerond. Na een kortstondig verblijf bij Bayern München, gaat hij nu het avontuur aan bij Al-Nassr, waar hij het veld zal delen met niemand minder dan Cristiano Ronaldo.

De Saoedische club heeft met trots bevestigd dat ze de Senegalese sterspeler hebben overgenomen van het Duitse Der Rekordmeister, waarmee er al na slechts één seizoen een einde komt aan Mané’s dienstverband in de Bundesliga. Vorig jaar werd de 31-jarige aanvaller met hoge verwachtingen overgenomen van Liverpool, maar helaas kon hij deze niet volledig waarmaken in Duitsland.

Bayern München zal naar verluidt iets minder dan 32 miljoen euro ontvangen voor de transfer van de getalenteerde aanvaller. Met de komst van Mané heeft Cristiano Ronaldo er een nieuwe kompaan bij in de voorhoede van Al-Nassr. De Portugese wereldster had afgelopen winter al een aanbieding van Al-Nassr geaccepteerd, en sindsdien zijn er deze zomer nog veel meer bekende namen gevolgd naar de Saoedische competitie.

Mané voegt zich bij een groeiende lijst van topspelers die Al-Nassr als hun nieuwe thuis hebben gekozen. Naast de Senegalees hebben ook Marcelo Brozovic van Internazionale en Alex Telles van Manchester United eerder dit aanbod met beide handen aangegrepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *