ronaldo

Ronaldo woedend op scheidsrechter

Ondanks de aanvankelijke tegenslagen met Al-Nassr tegen Shabab Al-Ahli, herpakte het team zich door met 4-2 te zegevieren, waarmee ze zich kwalificeerden voor de groepsfase van de AFC Champions League.

Het seizoen is tot dusver gemengd voor Al-Nassr. Hoewel ze de Arab Club Champions Cup wonnen, leden ze nederlagen in de eerste twee wedstrijden van het seizoen in de Saudi Pro League. Kwalificatie voor de AFC Champions League was essentieel.

Ondanks een vroeg doelpunt van Anderson Talisca stond Al-Nassr net voor het einde 2-1 achter, wat leidde tot frustraties bij Ronaldo. De Portugese ster was zichtbaar geïrriteerd nadat hij meerdere malen geen penalty kreeg toegewezen en uitte zijn ongenoegen naar de scheidsrechter.

Duidelijk geirriteerd duwde Ronaldo ook een toeschouwer die een selfie wilde maken uit de weg.

Echter, Al-Nassr scoorde nog drie doelpunten in de laatste minuten via Sultan Al-Ghannam, opnieuw Talisca en Marcelo Brozovic. Daardoor werd een 1-2 achterstand omgezet in een 4-2 zege. De laatste goal werd voorbereid door Ronaldo, wat uiteindelijk voor een positieve afsluiting zorgde.