haaland

Erling Haaland plakt ‘s nachts mond dicht

Erling Haaland staat bekend om zijn unieke levensgewoonten. Een paar maanden geleden onthulde de aanvaller dat hij een voorkeur heeft voor het eten van hart en lever en dat hij al zijn drinkwater eerst zuivert. Recentelijk deelde de Noor enkele van zijn slaapgeheimen.

Tijdens een podcast met YouTuber Logan Paul vertelde Haaland over zijn slaaproutine. “Ik beschouw slaap als het meest cruciale aspect van het leven. Om een optimale nachtrust te krijgen, draag ik een speciale bril en neem ik maatregelen om externe prikkels in de slaapkamer te minimaliseren,” zei hij. “Je zou moeten proberen om je mond dicht te plakken tijdens het slapen. Het lijkt misschien een klein ding, maar het heeft impact als je het voor een langere tijd doet.”

Haaland legt uit dat hij zijn mond dichtplakt om een betere neusademhaling te bevorderen. Hij merkt ook op dat elektronische apparaten met blauw licht de slaapkwaliteit kunnen aantasten, vandaar de bril. De Noorse ster is aan zijn tweede seizoen bij Manchester City begonnen en heeft in zijn debuutjaar al drie grote titels behaald: de Premier League, de FA Cup en de Champions League. Gedurende deze competities heeft Haaland een indrukwekkende 51 doelpunten gescoord in 50 wedstrijden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *