francis-ngannou-tyson-fury

Fight Trailer voor Tyson Fury vs. Francis Ngannou

Het gevecht tussen Tyson Fury en Francis Ngannou staat gepland voor zaterdag 28 oktober in Riyadh, Saoedi-Arabië. De wedstrijd tussen ‘The Gypsy King’, de onbetwiste zwaargewichtkampioen van de WBC, en ‘The Predator’, de voormalige UFC-zwaargewichtkampioen, wordt gezien als het meest intense en lucratieve gevecht in de geschiedenis.

Mike Tyson, de voormalige kampioen zwaargewicht boksen, heeft zich bij het coachesteam van de Kameroense Ngannou gevoegd om hem voor te bereiden op het gevecht. Mike Tyson en Ngannou (17-3-0) hebben beiden de reputatie een verwoestende stootkracht te bezitten.

Fury reageert: “Zodra de bel gaat, barst de actie los! Deze man wordt verondersteld de hardste stootkracht ter wereld te hebben, maar laten we eens zien hoe hij reageert als hij geraakt wordt door de Big GK”. Ik kan niet wachten om weer onder de schijnwerpers te staan. Ik kijk ernaar uit om de wereld te laten zien dat The Gypsy King de grootste vechter van zijn generatie is in een epische strijd met een andere meester in zijn vak,” zei Tyson Fury (33-0-1 (24 KOs)) in mediaberichten.

“Ik heb drie jaar gewacht om Tyson in de ring te ontmoeten. Mijn droom was altijd om te boksen, en om tegen de besten te boksen. Na de onbetwiste MMA-zwaargewichtkampioen te zijn geworden, is dit mijn kans om die droom uit te laten komen en mijn positie als de ruigste man op aarde te bevestigen. Ik wil Riyadh Season en mijn team bij 3Point0 Labs bedanken voor het helpen organiseren van dit evenement,” zei Ngannou in mediaberichten.

“Alles wat ik nu tegen Tyson Fury kan zeggen, is dat hij maar beter kan dansen in die ring, want als ik hem raak, valt hij in slaap,” voegde Ngannou toe in mediaberichten.

Francis Ngannou is al met zijn coachingsteam aangekomen in Saoedi-Arabië ter voorbereiding op het gevecht. Dit is Fury’s eerste gevecht sinds zijn TKO-overwinning op Derek Chisora in december 2022.

Bekijk de opwindende trailer voor de “Rumble in Riyadh” tussen de koning van het zwaargewicht boksen en de voormalige UFC-kampioen. Ondersteund door een coverversie van Nancy Sinatra’s “Bang Bang (My Baby Shot Me Down)” – het melancholische lied dat te horen is in Quentin Tarantino’s Kill Bill – toont de surrealistische trailer Fury die ontbijt eet en zingt in een karaokebar, terwijl Ngannou te zien is in zijden pyjama’s en baadt in een bad met ijs.

Maar de “Rumble in Riyadh” video richt zich vooral op de bovenmenselijke kracht van beide vechters, die vloeren breken met mokers en medicijnballen door muren laten vliegen, als iets uit een Marvel-film.