Ansu-Fati

Mendes garandeert een bod van 70 miljoen voor Ansu Fati

Jorge Mendes, de vertegenwoordiger van Ansu Fati, probeert de raad van bestuur van FC Barcelona gerust te stellen door te verzekeren dat Barca deze zomer een bod van 70 miljoen op Ansu Fati zal krijgen.

De zelf opgeleide speler past niet in de plannen van trainer Xavi Hernández en staat op de transferlijst van de club voor volgend seizoen. Barcelona wil dat Ansu vertrekt, gezien de noodzaak om geld te verdienen met transfers, daarom zou zijn vertrek een belangrijke injectie kunnen zijn voor de kas van de club.

De club die bereid is om die 70 miljoen euro op tafel zal leggen, zal uit de Premier League komen, zo specificeert Mendes. De vraag is wel, de bereidheid van Fanti om van club te verkassen.

Ansu Fati werd ooit genoemd als de toekomst van de club en vaak vergeleken met Lionel Messi. Nadat hij in 2019 als 16-jarige doorbrak in het eerste elftal en een aantal jongste doelpuntenmakersrecords brak.

Nu lijkt het er echter op dat Messi zal terugkeren naar de club als Barca de cijfers kan laten kloppen en Fati zou op weg zijn naar een andere club, nadat zijn vooruitgang werd belemmerd door blessures.